COACHING

KAKŠNE KORISTI PRINAŠA COACHING

S pomočjo coachinga načrtovano in ciljno usmerjeno uvajate spremembe v svojem razmišljanju in delovanju. Postavljate si cilje in izdelujete načrte za dosego želenih sprememb. S tem sprožate proces osebnostne spremembe, coach vam pri tem pomaga in vas usmerja. Odpira vam nove zorne kote.

V življenju nas spremljajo spremembe. Tiste, ki si jih želimo sami in tiste, ki jih raje ne bi doživeli. Pri coachingu se soočamo z obojimi. Postavljamo želene, mogoče kdaj težje dosegljive cilje. V nekem trenutku življenja smo vsi na točki, ko je sprememba nujna. Takrat je čas, da izkoristite svoje potenciale in dosežete cilj, ki ste si ga zastavili. Kot coachinja vas motiviram, da ozavestite in izkoristite svoje vire ter razvijete nove veščine. V procesu imate mojo popolno podporo. S postavljanjem pravih vprašanj v pravem trenutku vas spodbujam, izzivam in vas usmerjam.

JAZ KOT COACH:

osebni razvoj

Pomagam stranki pri njenem razvoju

vprašanja

Postavljam odprta vprašanja, ki spodbujajo razmišljanje

pot

Puščam stranki, da najde svojo pot in ne dajem nasvetov

struktura

Zagotavljam strukturo

povratne informacije

Ozaveščam z dajanjem povratne informacije

poslovni coaching

KAKO POTEKA COACHING?

Za dober coaching je pomemben dober stik med coachem in stranko. Preden se odločite za sodelovanje z mano zato vedno predlagam, da se predhodno spoznava. Po sklenjenem dogovoru o sodelovanju preživiva prvi, uvodni coaching v živo in le ta je daljši,  v trajanju od 90 do 120 minut. Nato sledijo coachingi, ki so lahko v živo, po telefonu ali Zoomu in trajajo 60 minut. Na začetku določiva dolžino trajanja procesa, ki se lahko po zadnjem srečanju nadaljuje v nov coaching paket.

ZAČNIVA SODELOVANJE


Vsaka sprememba se začne z majhnim korakom.

Scroll to top

Piši mi, da skupaj poiščeva
najboljši način sodelovanja.