DRUGI O MENI

Erika je izredno topla oseba, ...

ob kateri sem bila takoj popolnoma sproščena in ves čas imela občutek, da me res posluša in razume. S postavljanjem pomembnih vprašanj me je spretno usmerjala na pravo pot in tako sem z njeno pomočjo prepoznala svoje vrednote, ugotovila, kaj me motivira in začela proaktivno dosegati svoje cilje. Zaradi Erikinega pristopa, ki mi je omogočal, da sem sama prišla do rešitev in novih idej, imam boljšo samopodobo in lažje sprejemam odločitve.

Neja Jekovec, varnostni inženir

Ne rada se javno izpostavljam za druge, toda tokat je vredno.

Običajno sem zelo skeptična do večine današnjih veščin, ki nam govorijo o osebni rasti. Mnogo »strokovnjakov« je na trgu, ki so me nagovarjali za kaj so oni dobri in kam me bodo pripeljali, če jih najamem. Toda v resnici sem poslušala le en kup naučenih fraz in besed, ki mi osebno niso doprinesle ničesar. Pri ga. Eriki je bilo to drugače, ni me nagovarjala, temveč je skušala razumeti, kdo sem in kaj so moje prave vsebine. Ob njej ni praznih obljub, so le stvarna dejanja, ki se jih je potrebno lotiti, če človek želih narediti korak naprej. Največji plus pa je v tem, da te pripelje do tistega zornega kota, ko si človek sam sebi ne more več lagati, in to je bilo zame tisto, kar mi je omogočilo, da sem odreagirala in se premaknila v življenju.

Sanja F.

Z Eriko je bil proces coachinga lahkoten, ...

znala je vzpostaviti varno okolje in s svojo energijo ter veščino prisluhniti sogovorniku pričarala zame okolje, kjer sem se počutila slišano. Občutek zaupnosti in ne obsojanja me je dodatno vzpodbudil, da sem bila v procesu odkrita do sebe. Z Eriko sem prišla do rešitev, ki so zame prave, saj ni nikoli sugerirala odgovora, pustila tišino, če sem jo potrebovala. Zaradi njenega načina coachinga sem lahko napredovala in dosegala cilje, ki sem si jih zastavila na začetku. V procesu sem se zaradi njene neverjetne naravne intuicije, kdaj postaviti pravo vprašanje, zavedala mojih vzorcev vedenje, ki se jih uporabljam v poslovnem kot tudi v privatnem življenju. Na te vzorce vedenja sem sedaj po končanem prvem delu coachinga bolj pozorna, kar mi omogoča boljšo komunikacijo s sogovorniki. Erika hvala za to izkušnjo in veselim se najinih skupnih coaching terminov.

Neža Sevčnikar, svetovalka za iskanje zaposlitve v tujini EURES

Eriko sem spoznala na izobraževanju, ...

... ki sva se ga udeležili in hitro mi je postalo jasno, a je to zabavno bitje, ki je ves čas nasmejano, tudi izjemno vedoželjno. Kot njeni kasnejši stranki mi je bilo zelo pomembno, da delam z nekom, ki se bo ves čas izpopolnjeval, dograjeval svoje znanje, iskal nove pristope... Nekaj pa se pri Eriki ne spreminja. Njen iskreno dober namen, izjemen občutek za ljudi in smisel za humor.

Nuša Lesar, novinarka

ZAČNIVA SODELOVANJE


Vsaka sprememba se začne z majhnim korakom.

Scroll to top

Piši mi, da skupaj poiščeva
najboljši način sodelovanja.